Kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf biedt plaats aan 32 kinderen van 0 tot 4 jaar. De groepen zijn ruim opgezet. De ruimtes zijn licht en er heerst een huiselijke sfeer. Aan de voorzijde van het kinderdagverblijf is een grote speelplaats met zandbak. Ook zijn er de nodige fietsjes en loopauto’s aanwezig zodat uw kind zich buiten lekker kan uitleven.

Kinderopvang is een kwestie van vertrouwen. Ouders vertrouwen hun dierbaarste bezit toe aan een kinderdagverblijf. Een plek waar u en uw kind zich thuis voelen. Een plek waar leidsters op een vriendelijke en professionele manier met uw kind omgaan, zodat u met een goed gevoel naar uw werk kunt gaan.

De Beestenboel heeft zich gevestigd in een natuurlijke omgeving. Uw kind kan kennismaken met verschillende dieren op en rondom de boerderij zoals paarden, koeien, konijnen en kippen. Geregeld zullen wij dan ook een wandelingetje maken langs deze dieren. Voor de buitenschoolse opvang kunnen wij tevens gebruik maken van het schoolplein, aangrenzend aan onze speelplaats.

Kortom… bij Kinderopvang De Beestenboel kan een heleboel!